Bug Reports
  Posted By: jonvoss
  Date Posted: Thursday 13th August 2009 10:55:38 AM
  Please feel free to add any bugs you encounter with the site here and we'll get to work on them!
   

    admin
  Friday 9th August 2013 @ 10:56:35 PM
 
  test
bugger
  Report as spam
   

    johnbyrne7
  Tuesday 17th November 2009 @ 09:15:07 PM
 
  Hi. I added my first entry in Stanhope, NJ. When I enter "Stanhope, NJ" in the search field on the main Lookback page, the map is correct, but all the LB links from SF are maintained. I had to zoom in to get them to go away.
  Report as spam
   

    jae47
  Saturday 5th December 2009 @ 05:02:52 PM
 
  I attempted to add my first entry and (twice) got the error message "Unknown column 'streetviewlat' in 'field list'" when hitting the "Submit" button. All of the entry was lost, both times.
  Report as spam
   

    Whole Wheat Toast
  Saturday 26th December 2009 @ 10:40:50 PM
 
  I'm getting the same problem as well.
  Report as spam
   

    bowdidge
  Sunday 21st February 2010 @ 08:46:47 PM
 
  Apostrophes in the picture entry's title causes the main page's map to fail to load. Two of the entries I added this morning managed to kill the map til I edited them tonight. "Gray's Lane railroad crossing" had to be changed to "Grays Lane railroad crossing".
  Report as spam
   

    bowdidge
  Wednesday 24th February 2010 @ 07:35:01 PM
 
  Map won't load in main page on Firefox 3.5.8 and Mac OS X 10.5.8. There's at least a parse error caused by line feeds embedded in the Gainsborough Church entry. The capitalize "Try" and "Var" also might be causing problems - I haven't tried debugging the problem more.
  Report as spam
   

    bowdidge
  Thursday 25th February 2010 @ 01:50:33 AM
 
  # sign in title also appears to cause map to fail to load. Entry titles probably need to be escaped.
  Report as spam
   

    doctorg
  Thursday 4th November 2010 @ 11:27:56 AM
 
  Hi, I love the idea of Lookbackmaps. I just registered, added my first photo, and then went to my iphone to see how it turned up in the app. When I fire up the app, I get 'unable to create database: the operation couldn't be completed (cocoa error 1560).
  Report as spam
   

Please Login or Signup to post a comments

Map your place in history.
 
Subscribe
 

Newsletter  

RSS Photo Feed  

RSS Comment Feed

Blog
 

LookBackMaps Joins Historypin

New video: Historic New Orleans iPhone App

History Mashups at SXSW

Sneak Preview: Historic New Orleans now on the App Store!

more entries...

Login
Username:
Password:
Forgot your Password?
Signup Now!
Saloon
  Main Forum